Hanisch imponerar stort i IFK Skövde

Richard Hanisch, IFK Skövde. Foto: Viktor Ljungström

IFK Skövde ser betydligt vassare ut i år än laget har gjort de senaste åren. Senast besegrades norska Halden med 35–29 och en av matchens huvudaktörer var nyförvärvet Richard Hanisch.

I IFK Skövdes första träningsmatch för säsongen krossades RP Linköping med 32–13. Halden bjöd på betydligt bättre motstånd, men IFK Skövde vann trots det med 35–29.

– Vi gör 35 framåt och det är bra. Sen att vi släpper 29 är mindre bra. Det var ett bättre handbollslag än vad vi mötte senast och det är klart att vi sätts på större prov och det visar har mer att jobba på, säger Richard Hanisch till Skövde Nyheter.

Hanisch styrde IFK Skövdes offensiva spel med stor skicklighet och nu är förväntningarna på IFK Skövde stora. I staden har det börjat pratas om slutspel kommande säsong.

– Skövde har inte varit i slutspel på många år och det kan inte bara vara som att vända på en femöring. De var ändå 14 poäng efter förra året. Men vi jobbar metodiskt. Hela stan, klubben och vi spelare suktar efter ett slutspel, säger Hanisch till Skövde Nyheter.

LÄNK: Hanisch: ”Vi vill skapa vinnarkultur”

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here