Handbollsligan, lag 8-10: ”Janne tycker vi har fyra målvakter”

Jan "Janne" Ekman. Foto: Viktor Ljungström, www.viktorljungstrom.se

Upptaktsträffen inför Handbollsligan bjuder som vanligt på en del floskler, men även mycket skratt. Här följer sammanfattning om lagen som blev tippade 8-10. 

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Vill man läsa om lag 11-14 kan man göra det här:
http://handbollskanalen.se/handbollsligan/toni-vi-dammar-av-gurkburken/

10: IFK Skövde: Patrik Liljestrand, Adam Samuelsson
Eget tips: 8, övriga lag: 10
Liljestrand om de övriga lagens Skövdetips: ”Det känns helt okej även om det är ett par placeringar under vår egen målsättning. Vi har all respekt för lagen under oss.”
Största grejen kring IFK Skövde var annars Bert Karlssons Twitterfråga. Läs mer här: http://handbollskanalen.se/handbollsligan/bert-karlsson-med-tips-till-ifk-skovde/

9: Hammarby: Kalle Matsson, Patrik Fahlgren
Eget tips: 8, övriga lag: 9
Hammarby blev det fjärde laget så här långt att tippa sig själva som sista slutspelslag, alltså placering åtta. Patrik Westberg pressade då den före detta landslagsstjärnan Patrik Fahlgren om vad som talar för att Hammarby, som tappat flera tongivande spelare, ska klara av den målsättningen. Fahlgrens svar? ”Vad talar emot det?”
Inget fel på självförtroendet hos mittnian.

8: Eskilstuna Guif: Janne Ekman, Nicklas Älgekrans, Adam Krantz
Eget tips: 6, övriga lag: 8
Många lag tror att de ska komma åtta, men Guif blir tippade att sluta sexa av de andra lagen. Målvakten Adam Krantz fick frågan om hur det känns med den nya hallen i Eskilstuna. ”Det är en väldigt professionell miljö, allt runt omkring är bra. En rolig miljö att vara i,” blev svaret.
Guif har tre målvakter i sin trupp och Jennie Linnéll frågade därför hur Krantz ser på konkurrenssituationen. Då tog Älgekrans micken och svarade: ”Janne tycker att vi har fyra målvakter.” Är Janne Ekman sugen på en comeback?

Häng med på Handbollskanalen under dagen för fler uppdateringar!

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here