Hammarby förnyar tio spelarkontrakt

Hammarby IF börjar närma sig en komplett trupp. I dagarna beslutade tio spelare sig för att skriva på nytt kontrakt samtidigt som klubben flyttade upp två juniorer från ungdomsleden.
– Vi har fått till en bra mix av olika spelartyper i truppen, säger Robert Petrovic, ordförande i Hammarby Handboll AB till klubbens hemsida

Patrik Fahlgren och Rickard Lönn har redan skrivit på och skapat en framtidstro inom Hammarby IF. Nu hakar stora delar av den övriga truppen på och förnyar sina kontrakt. Det gäller Axel Svansson, Nils Pettersson, Martin Dolk, Anders Wik-Rydbgerg, Viktor Ahlstrand, Gunnar Pettersson, Adam Norman, Jesper Johansson, Alexander Binderis och Victor Bergklint.

I den spelarskaran är det framförallt Martin Dolks namn som sticker ut. Mycket viktigt för Hammarby IF att få behålla sin stjärna och kan han få hålla sig skadefri blir han troligen återigen en attraktion för publiken i Eriksdalshallen. En annan spelare som blir viktig för Hammarby IF är målvakten Robin Hallberg som skrev på sitt nya kontrakt redan i juni.

Utöver nämnda spelare har klubben även valt att lyfta upp två juniorer till a-lagstruppen. Det handlar om Simon Hjortenbo och Erik Borgenhäll.

Hammarbys trupp 2017/18 just nu:

Målvakter:
Robin Hallberg
Anton Hellberg

Kantspelare:
Axel Svansson
Nils Pettersson
Martin Dolk
Bastien Genty (ny)

Niometersspelare:
Patrik Fahlgren (ny)
Anders Wik-Rydberg
Rickard Lönn (ny)
Viktor Ahlstrand
Gunnar Pettersson
Adam Norman
Simon Hjortenbo (uppflyttad från u-laget)
Erik Borgenhäll (uppflyttad från u-laget)
Jesper Johansson
Victor Bergklint

Linjespelare:
Hannes Nyström (ny)
Alexander Binderis