Gustav Davidsson får mer förtroende i Hammarby

Gustav Davidsson. Foto: Magnus Lejhall/Bildbyrån.

Hammarby litar på Gustav Davidsson som central aktör i anfallen. Mittnian får påbackning på sitt kontrakt och syns i grönvitt iallafall fram till 2024, meddelar klubben på sin hemsida.

Davidsson bytte Göteborg mot Stockholm när han flyttade från Sävehof 2019. Hammarby har klarat återtåget till Handbollsligan och 21-åringen stannar för att sätta spets på attackerna.

– Jag trivs otroligt bra och det är helt rätt miljö för mig att utvecklas i med fortsatt mycket ansvar och förtroende, säger han till klubbens hemsida.

Efter underskriften ser Davidsson också det stora i det lilla och kan inkludera sig själv i satsningen.

– Jag skulle säga att många unga spelare, bland annat jag, verkligen vill spela i Hammarby för att de känner en utveckling här. Vi är ett grymt gäng som ger allt och gör varandra bättre varje dag och en ledarstab som är otroligt engagerade och skapar de bästa förutsättningarna för oss spelare, säger han till klubbsajten.

Kalle Matsson, Hammarbys vd kommenterar:

– Gustav är en väldigt viktig del i vårt lagbygge och jag är väldigt nöjd och stolt över att vi lyckats skriva detta kontrakt. Vi vill vara långsiktiga och hållbara, detta ger oss en stabilitet över tid och verkligen möjlighet att jobba med Gustav över tid, säger han till klubbens hemsida.

Länk: Hammarby skriver långtidsavtal med Davidsson