Guldpipan till Ehrnbring, Ek och Östlund

Jessica-Ehrnbring
Foto: Avdo Bilkanovic / BILDBYRÅN

Guldpipan belönar Fair Play och hänsyn i kontakten med domarna. Elitdomarföreningen har vanan trogen tagit ut tre namn till det traditionsrika priset. Jessica Ehrnbring, BK Heid och Jesper Östlund och Olle Ek, IF Hallby får guldpipan för säsongen 2019/20.

Jessica Ehrnbring i Heid har avslutat karriären. Efter Elitdomarföreningens årsmöte och medlemsröstning får niometaren ytterligare ett bevis på inställningen och nivån under hennes sista säsong.

De övriga guldpiporna tillfaller IF Hallby som snart är igång med sin andra säsong i Handbollsligan. Tränaren Jesper Östlund och Olle Ek i skyttelinjen hade stark karaktär under nykomlingsåret och levde upp till kriterierna för guldpipan:

”Utmärkelsen guldpipan delas ut till en spelare/ledare som under säsongen varit ett föredöme i sitt uppträdande både på och utanför handbollsplanen. Genom sitt uppträdande skapar de en bra atmosfär på plan och förutsättningar för bra samarbete med domarna i samband med match.”, skriver Elitdomarföreningen i ett pressmeddelande.