Glädjebeskedet: Martin Dolk tillbaka gör comeback i Hammarby

Martin Dolk. Foto: Claus Meyer

Martin Dolk har haft enorma skadeproblem de senaste åren och i somras var det dags igen. Då såg det ut som att Dolk skulle vara borta från spel under väldigt lång tid, men när Hammarby ikväll tar emot IK Sävehof i Handbollsligan är vänstersexan tillbaka, det skriver klubben på sin hemsida.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

– Jag kommer uppskatta varenda sekund på plan. Klart jag har blickat mot det här ögonblicket igen, det som hållit mig igång, säger Martin Dolk till hemsidan.

I somras fick 27-åringen en fraktur på sitt vänstra skenben och då sattes en märgspik in, men det är inget som ska störa kantspelaren.

– Med facit i hand borde det här gjorts när jag bröt benet första gången. Jag märker i stort sett inte av spiken! Så bra som det känns i benet just nu har det inte gjort på fyra år, då helvetet började. Jävligt kul efter all denna tid, säger Dolk till hemsidan.

Hammarby har haft en jobbig säsong här långt, men Dolk tror på ett trendbrott mot Sävehof.

– Vi måste göra en riktigt bra match , jag känner det är dags för att blåsa lite medvind för oss nu. Om vi håller oss till vår taktiska del och att var-och-en gör det just de är bra på till 100 procent har vi stora chanser. Vi måste arbeta hårdare än dem, säger han till hemsidan.

LÄNK: ”Dolken” gör comeback mot Sävehof

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here