Fredrik Olsson lämnar Skånela – klar för LUGI

Fredrik Olsson. Foto: Christoffer Borg Mattisson / BILDBYRÅN

Häromdagen presenterade LUGI Philip Jonsson från AIK – nu har klubben gjort klart med Skånelas Fredrik Olsson. Vänsternian har skrivit på ett tvåårskontrakt med LUGI, något klubben skriver i ett pressmeddelande.

Fredrik Olsson kom till Skånela IF 2015 dit han flyttade från sin moderklubb Eskil. Utöver spel i Allsvenskan med Skånela har 23-åringen flera landskamper med U-landslaget på meritlistan.

– ​Fredrik Olsson är en oerhört kraftfull spelare med både genombrott och skott som spetskompetenser. Jag är säker på att Fredrik kommer att följa upp den fina säsong som han har bakom sig i Allsvenskan och fortsätta utvecklas i LUGI kommande säsong​, säger Tomas Axnér i pressmeddelandet.

Utöver att Fredrik Olsson har skrivit på meddelar LUGI dessutom att Niclas Paradis har förlängt med klubben i ytterligare en säsong.

– ​Jag trivs jättebra i laget med grabbarna och med både Tomas och Nemanja som tränare. Jag tror och hoppas vi kan vara med och utmana ordentligt i slutspelet kommande säsonger, säger Paradis.

LUGI har dessutom säkrat upp talangen Adrian Hesslekrans med ett nytt kontrakt.