Fredrik Gustavsson i Guif till 2023

Fredrik Gustavsson, Guif. Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN

Fredrik Gustavsson flyttade hem till Eskilstuna Guif och bidrog direkt till moderföreningens fina säsong. Nu har kantspelaren och klubben kommit överens om ett nytt tvåårskontrakt.

– Jag tror på satsningen som görs i klubben och ser fram emot framtiden i klubben. Har stort förtroende för Zoran och han vill verkligen lagets bästa. Tror vi har något bra på gång, säger Fredrik Gustavsson till klubbens hemsida.

Fredrik Gustavsson var en av Handbollsligans bästa vänstersexor när flytten gick vidare till KIF Kolding. Även där gjorde Gustavsson bra ifrån sig, men valde att flytta hem igen när den danska storklubben fick ekonomiska problem. Gustavsson stod för en fin säsong i år och blir alltså moderklubben trogen ytterligare två säsonger.

– Fredrik har efter sin hemkomst från Danmark växt i prestation under säsongen som var. Hans kreativitet och förmågan att göra det oväntade blir viktigt för oss när vi bygger vidare med vår trupp. Med sin erfarenhet är han också viktig för många yngre förmågor i truppen, säger Guifs sportchef Kristján Andrésson till hemsidan.

LÄNK: Fredrik Gustavsson förlänger