Fjärde matchen ikväll – Karlskrona kan säkra spel i Handbollsligan

Nicklas Grundsten. Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån.

Den fjärde kvalmatchen mot Handbollsligan mellan Hallby Handboll och HIF Karlskrona avgörs i Jönköping ikväll. Seger för Karlskrona och det är klart – förlust och det blir en femte match i Karlskrona på söndag.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Det har varit en minst sagt rafflande kvalomgång mellan Hallby och Karlskrona. Det allsvenska laget från Jönköping startade med att krossa Karlskrona med 30–22. Efter det har Karlskrona hämtat sig väl och vunnit två raka: först med 27–26 och sedan med 30–29. Två riktigt jämna matcher med andra ord och säkerligen ett heltänt hemmalag i Jönköpings Idrotthus ikväll.

HIF Karlskrona spelar med störst press på sig, men kommer så klart in i matchen med gott självförtroende efter två raka segrar. Kan Hallby vända den negativa trenden, få en bra start och rida på det fina publikstödet? 19:00 ikväll vet vi, då är det avkast i en match som sänds på SolidSport och JP.se.

Vilket lag gör Önnereds HK och Varberg HK sällskap i Handbollsligan? Blir det HIF Karlskrona redan ikväll eller får vi svaret på söndag?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here