F02/03-förbundskaptenen tar över utvecklingslaget i Hammarby herr

Patrik Svarvén. Foto: Hammarby IF

Patrik Svarvén har den gångna säsongen tränat både Sveriges landslag för flickor 02/03 samtidigt som han varit ansvarig för Hammarbys herrjuniorer. Nästa säsong blir han tränare för klubbens utvecklingslag i divison 1, skriver klubben på hemsidan. 

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Hammarbys nygamla tränare är ingen duvunge inom handbollen. Han kom till klubben förra året efter fyra år som tränare för Skurus damlag. Förutom det har han alltså haft ansvar för F02/03-landslaget samt herrjuniorerna i Hammarby. Men nu när det blir rockad inom tränarleden och Erik Larholm tar över herrarnas A-lag så blir Svarvén tränare för laget i division 1.

– Jag vill att vi ska kunna ge alla lagen i division 1 en bra fight och att vi kan mäta oss med dem. Sedan hoppas jag att vi ska ha spelare som är med och nosar på en plats i elitlaget och kanske lyckas ta klivet redan under säsongen. Tävlingsmässigt vill jag så klart att vi ska vinna varje match, säger Patrik Svarvén på klubbens hemsida.

Oskar Wikström blir assisterande tränare i utvecklingslaget. Wikström kom till Hammarby 2016 och har den senaste säsongen tränat Hammarbys A-pojkar.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here