EXTRA: Salihi stannar i IK Sävehof

Gzim Salihi, IK Sävehof. Foto: Viktor Ljungström Viktorljungstrom.se

Den unge högernian Gzim Salihi har skrivit ett nytt 3-årskontrakt med IK Sävehof.

ANNONS

Gzim Salihi slog igenom så smått förra säsongen i Handbollsligan och har fått än mer förtroende i år. Med ett utgående kontrakt nästa sommar rönte det intresse från andra klubbar, inte minst IFK Kristianstad.

Idag kan vi dock avskriva alla rykten då IK Sävehof meddelar att de ritat ett kontrakt med den långe högernian till 2020.

– Gzim har gjort en stark start på säsongen och visat att han vill vara med och hjälpa IK Sävehof mot nya framgångar. Ett nytt 3 års avtal med Gzim känns jätte bra. Vi tror på Gzim och ser fram emot denna resa, säger sportchef Anders Eliasson i ett pressmeddelande.

19-åringen konkurrerar med Johan Jakobsson och Johan Fagerlund på högernio. Nu ser han fram emot tre säsonger i klubben där målet är ett SM-guld:

– Riktigt kul att klubben tror på mig och jag ser framemot att få bära Sävehofs klubbmärke på bröstet i tre år till. Komma till en storklubb som Sävehof från Nödinge SK var ett stort steg, speciellt träningsmässigt. Men under mina ungdomsår och en halv säsong i A-laget så har jag utvecklat mig väldigt mycket både som individ och handbollsspelare. Jag är fortfarande ung och det är väldigt kul att kunna utveckla mig som handbollsspelare ännu mer med Johan Jakobsson som mentor och kollega. Har hittills gjort en resa som är just bara början, nu ser man framemot flera underbara säsonger till i en klubb där jag stortrivs och ska göra allt för att få hem ett SM-guld till Partille igen, säger Gzim Salihi.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here