Erik Larholm lägger ”Bajenpussel” inför säsongen

Erik Larholm. Foto: Mathias Bergeld, Bildbyrån

Hammarbys första träningsvecka avslutas med Västerås-läger. Samtidigt fortsätter tränaren se mönster, spelstil och färdiga detaljer. – En skön utmaning vi står inför att få ihop pusselbitarna till ett förhoppningsvis färdigt ”Bajenpussel” när det är dags att spela om poäng, säger Erik Larholm.

ANNONS

Hammarbys hemsida fångar tränaren innan laget lämnar stan. Larholm är förvisso bekant med den tillfälliga träningsmiljön, tränade VästeråsIrsta mellan 2013 och 2015.
– Vi ska träna på det vi ska hålla på med under seriespelet. Detta innefattar såväl träningar som matcher. Det är viktigt för oss att alla spelare i truppen är en del av vårt spel och våra tankar, oavsett speltid. Det innebär att samtliga spelare i truppen kommer att få speltid under försäsongen, säger han.

Fullt fokus på grönt och vitt gäller framöver. Larholm hade nyss några veckor med blått och gult, som förbundskapten för U20-landslagets damer under VM.
– Det var tufft för oss då vår grupp var jämn samt att vi saknade flertalet nyckelspelare. De spelare som var på plats gjorde det bra, men tyvärr hade vi lite för många tekniska misstag i viktiga matcher.

LÄNK: Dags för träningsläger i Västerås

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here