Eric Johansson växer vidare i Guif

Eric Johansson, Guif. Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN

Eric Johansson slog igenom på allvar förra säsongen med 176 mål och idel assist i Eskilstuna Guif. Klubben skickar en viktig signal och har kommit överens med nyckelskytten om flera år till i den röda tröjan.

Under Zoran Roganovics ledning tog 20-åringen stora kliv under 2019/20. Månadens spelare i seprember, en stark höst med hög effektivitet och fyra i den totala skytteligan var en del av Johanssons strålande facit.

De övriga intressenterna som haft löftet i blickfånget sedan dess får dock hålla sig på avstånd ett tag till. Johansson stannar i Guif till 2022/23 efter att ha satt sin signatur på kontraktet med klubben i främsta rummet.

– Jag har spelat i Guif i hela mitt liv och föreningen betyder mycket för mig. Min dröm är att spela utomlands någon gång i framtiden. Men just nu vill jag utvecklas ännu mer och de möjligheterna ser jag just nu i Guif med tränare Zoran och det stöd föreningen och sponsorerna ger mig, säger han till klubbens hemsida.

Tränaren Zoran Roganovic är lika nöjd med förlängningen:

– Fantastisk roligt att Eric ser att han kan fortsätta utvecklas i Guif, han har enorm kapacitet som han visade under förra säsongen. Guif som förening visar att man vill satsa på egna produkter och jag ser att det finns många unga spelare som har en fin framtid i klubben, säger han till klubbsajten.

Länk: Eric Johansson kvar i Eskilstuna Guif till säsongen 22/23