Ehn inför IFK Skövde: ”Jag hoppas att vi tvålar till dem”

Alfred Ehn, IFK Kristianstad. Foto: Avdo Bilkanovic / BILDBYRÅN

Efter Alfred Ehns succésäsong i IFK Skövde 2017–18 tog han klivet till IFK Kristianstad. På fredagen ställs vänstersexan mot sitt före detta lag och i en intervju med Handbollsligan.se berättar Ehn om känslorna inför mötet.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

– Det blir speciellt. Jag aldrig mött mina gamla klubbar tidigare. Skövde har också ett par nya spelare, men på min kant finns Christopher Hedberg som jag är bra kompis med och Kristian Svensson. Det ska bli roligt och jag hoppas att vi tvålar till dem, säger Alfred Ehn till Handbollsligan.se.

Ehn gjorde flest mål av alla i IFK Skövde förra säsongen med 153. Siktet var sedan inställt på en utlandsflytt, men det blev istället CL-klubben IFK Kristianstad.

– När öppningen dök upp tvekade jag inte på att flytta hit. Kristianstad är Sveriges bästa handbollslag och nu har jag chansen att spela handboll på heltid. Det är ett bra fönster utåt och en klubb med mycket publik och stämning på matcherna, säger Alfred Ehn till Handbollsligan.se.

Nu ställs Alfred Ehn och hans IFK Kristianstad mot ett annat IFK, nämligen succélaget IFK Skövde. Hittills har Skövde charmat Handbollsligan, något Alfred Ehn inte har något emot.

– Det är jättekul och roligt för Skövde som är en stor handbollsstad. Det är också bra för ligan att fler lag blir bättre, säger han till Handbollsligan.se.

LÄNK: Alfred Ehn: ”Bra för ligan att fler lag blir bättre”

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here