Dennis Sandberg återvänder till Alingsås

Dennis Sandberg. Foto (arkiv): Mathilda Ahlberg/Bildbyrån.

Guldduon är tillbaka vid bänken i Alingsås HK. Dennis Sandberg blir nygammal assisterande tränare till Mikael Franzén från och med årspremiären i Handbollsligan, skriver klubben på sin hemsida.

Radaparet Sandberg och Franzén samarbete sträcker sig sedan tidigare över fyra säsonger. Bland annat stod de bakom framgången med SM-guldet 2014.

Med en vakant plats i ledarstaben, Mattias Flodman är på väg tillbaka efter en sjukskrivning, kommer Sandberg tillbaka i välbekant omgivning säsongen ut.

– Det var självklart att säga ja när jag fick frågan och det ska bli jättekul att få jobba regelbundet igen med ett av Sveriges bästa lag. Jag tror och hoppas att det kan bli en lång och lycklig vårsäsong för oss, säger han till klubbens hemsida och får medhåll i det positiva av Franzén.

– Jag har jobbat med Dennis tidigare och jobbar med honom på Rikshandbollgymnasiet i Göteborg. Vi har ett bra samarbete och han känner till såväl klubben som många av spelarna, så det kommer att gå fort för honom att komma in i det igen, säger huvudtränaren till hemsidan.

Länk: Sandberg tillbaka i Alingsås HK