Casper Käll: ”Då vill jag ta en större roll i laget”

Casper Käll, LUGI. Foto: Mathilda Ahlberg / BILDBYRÅN

Casper Käll gjorde debut i Handbollsligan som 16-åring och i år har supertalangen fått mer och mer speltid. Men nästa säsong ska det bli mer, det berättar mittnian för Handbollsligan.se.

– Då vill jag ta en större roll i laget och få ännu mer speltid. Men det krävs att man jobbart hårt i gymet och på träningarna. Det är nästan bara att träna på och se vart det leder, säger han till Handbollsligan.se.

LUGI och Tomas Axnér har alltid varit bra på att ge unga spelare chansen. Käll har hyllats vid flera tillfällen av sin tränare och speltiden under säsongen har vuxit.

– LUGI har haft den kulturen länge och det känns skönt. Det var också kul att många 00:or flyttades upp till a-laget inför säsongen. Vi är ett gäng som jobbat hårt i många år och det har gett resultat, säger Käll till Handbollsligan.se.

Ikväll ställs LUGI mot Alingsås i vad som bör bli en tuff och jämn match.

– Det är en jätteviktig match för oss. Om vi ska klättra i tabellen måste vi vinna. Alingsås är ett genombrottskraftigt lag så det handlar mycket om vilja. Den som vill mest kommer att vinna. Sedan gäller det att få stopp på deras kontringar, säger han till Handbollsligan.se.

LÄNK: CASPER KÄLL: ”JÄTTEVIKTIG MATCH FÖR OSS”