Carl Ekberg stannar i Karlskrona

Karlskrona kämpar för att säkra nytt kontrakt i Handbollsligan. Nu har man förlängt med Carl Ekberg, det innebär att mittsexan stannar i klubben i minst ett år till.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Carl Ekberg kom till Karlskrona inför säsongen och kommer alltså att stanna i klubben nästa säsong oavsett om man spelar i Handbollsligan eller Allsvenskan.

– I försvaret har han i princip spelat 60 minuter varje match och med mer speltid framåt har även hans anfallsspel utvecklats, så vi är väldigt nöjda med att han förlängt, säger sportgruppens Niklas Samuelsson i ett pressmeddelande.

– Oavsett vilken serie vi spelar i så spelar Calle hos oss nästa år, vilket var bådas önskemål. Både vi och Calle ser det här långsiktigt, fortsätter Niklas Samuelsson.
Carl Ekberg verkar vara nöjd med kontraktsförlängningen.

– Jag trivs väldigt bra här och tycker att klubben har ett väldigt spännande projekt på gång inför nästa säsong, säger han.
På söndag väntar Ricoh HK på hemmaplan och Carl Ekberg har goda förhoppningar.

– Vi har en hög intensitet och koncentration på träningarna och jag är säker på att detta kommer att bära frukt i framtiden, både denna och nästa säsong, avslutar Carl Ekberg.
ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here