Canellas ett steg närmare IFK Kristianstad

Kristianstads träŠnare Ola Lindgren. Foto: Avdo Bilkanovic / Bildbyrån

Handbollskanalen har tidigare skrivit om att Marc Canellas ryktas vara på väg till IFK Kristianstad. Nu rapporterar Granollers på sin hemsida att Canellas inte kommer att fortsätta i klubben kommande säsong.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Handbollskanalen har tidigare rapporterat om att Marc Canellas ryktats vara på väg till IFK Kristianstad. Det rapporterades tidigare i veckan att IFK Kristianstad var nära en uppgörelse med den spanske mittnian Marc Canellas. Nu meddelar Granollers på sin hemsida att Marc Canellas är en av sex spelare som inte kommer att fortsätta i klubben nästa säsong. Detta gör att Canellas kan vara ett steg närmare IFK Kristianstad.

Marc Canellas är inne på sin fjärde säsong med Granollers. Det har denna säsong blivit 63 mål i spanska ligan varav merparten från niometer. Där till har han gjort 41 mål i EHF-cupen. Han spelade också U20-EM 2014 och U21-VM 2015 för Spanien, även om speltiden blev begränsad då han var i det yngre gardet i P94/95-klassen.

De andra fem spelarna som inte kommer att fortsätta i Granollers nästa säsong är Álvaro Cabanas, Gonzalo Porras, Jorge Silva, Rolandas Bernatonis och Albert Pujol.

LÄNK: Läs hela artikeln på Granollers hemsida.
LÄNK: KB: IFK värvar lillebror Canellas?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here