Bröderna Möller stannar i IK Sävehof

Simon Möller. Foto: Michael Erichsen, Bildbyrån

IK Sävehof säkrar upp två platser i truppen till nästa säsong. Bröderna Möller, Simon och Felix, har skrivit på nytt kontrakt med klubben, det meddelar IK Sävehof i ett pressmeddelande.

Storebror Simon har redan spelat hem ett SM-guld med IK Sävehof och fortsätter att ta kliv i sin utveckling för varje säsong som går.

– Att förlänga med Sävehof kändes som helt rätt val för min del. Mycket på grund av att jag känner att jag har förutsättningar att jobba mot mina drömmar och att jag utvecklas hela tiden. Jag ser fram emot att spela många viktiga matcher för Sävehof och kämpa för SM-guld, säger Simon Möller.

Lillebror Felix har fått mer och mer speltid under årets säsong och är en av landets mest lovande mittsexor. Både Simon och Felix har skrivit på tvåårskontrakt med klubben.

– I den här omgivningen med extremt sköna lagkompisar och en härlig ledarstab tror jag att jag kommer ha en fin utveckling. Jag hoppas att kunna bidra till att vinna titlar med det här laget både i Sverige och i Europa, säger Felix Möller.