Anton Schultze väljer två år till i Önnered

Anton Schultze. Foto: Carl Sandin/Bildbyrån.

Önnereds HK fortsätter att säkra upp tongivande spelare. Vänstersexan Anton Schultze kan fortsätta sin målrika marsch med det gröna laget till våren 2022, enligt klubbens hemsida.

Höstens siffror talar sitt tydliga språk om varför ÖHK gärna behåller kantliraren. Schultzes fjärde säsong har startat sprakande, 67 mål är lika med femte plats bland alla skyttar i Handbollsligan.

Nu ger han perspektiv. men blickar i synnerhet framåt med Önnered.

– Det finns så många bra saker med denna förlängning, så jag vet inte riktigt vad jag ska börja . När jag kom till ÖHK hade laget precis åkt ur Handbollsligan. Då påbörjades en ny resa som har fått en fantastisk utveckling, säger Schultze och lägger till att han fann få skäl att lämna lagbygget i Göteborg.

– Det är klart att det finns ett mål att komma utomlands och leva på sin handboll någon gång i framriden, men just nu passar det bäst att spela kvar i ÖHK. Jag känner att jag får ett stort förtroende ifrån mina tränare och jag lever i en miljö som gör att jag utvecklas som handbollsspelare, säger han till klubbens hemsida.

I förra veckan blev niometaren David Sandberg klar med ett kontrakt i motsvarande längd.

Länk: Målsprutan Schultze förlänger!