Andreas Lorentzson osäker på framtiden – trots uppflyttning

Aranäs Victor Santos och Andreas Lorentzson Foto: Krister Andersson / BILDBYRÅN

Andreas Lorentzson är osäker på framtiden i Aranäs. Mittsexan har dragits med skadebekymmer och valt att inte nyttja förlängningsoptionen i sitt kontrakt, trots uppflyttning till Handbollsligan, det rapporterar Norra Halland.

Det var i en match mot AIK under säsongen i Allsvenskan som mittsexan Andreas Lorentzson skadade foten. Han spelade vidare i ett par matcher med smärtor innan det visade sig att ledbandet var av både på in- och utsidan.

– Jag tränade ganska lugnt och spelade bara matcherna. Det gjorde ont men samtidigt var det viktiga matcher så det var bara att bita ihop, säger Lorentzson till Norra Halland.

Andreas Lorentzson började som vänsternia i moderklubben Gubbängen-Tullinge, fortsatte till Huddinge och Tyresö innan det blev Aranäs för fyra år sen.
Inför säsongen skrev 27-åringen ett ettårskontrakt med möjlighet till förlängning på ett år, men som det ser ut är det oklart om mittsexan kommer att fortsätta i klubben grund av flertalet skador.

– Jag har haft lite hjärnskakningar, utslagna tänder och nu foten. Jag ville inte tacka ja till något då jag var osäker på hur situationen skulle se ut. Det känns inte schysst mot varken mig eller klubben, säger han till Norra Halland.