Anders Persson: ”Nu måste vi göra vårt”

Anders Persson, Ystads IF Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN

Anders Persson och hans Ystads IF skrällde i den första kvartsfinalen mot Alingsås HK där man vann efter förlängning. Ikväll väntar hemmamatch och då ligger pressen på YIF, det säger Persson till Handbollsligan.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

– Jo men lite så är det nu. Vi har gjort det vi behövde göra, att vinna en bortamatch. Nu måste vi göra vårt och vinna våra hemmamatcher så vi inte slarvar bort den segern. Det är klart det kanske ligger lite mer press på oss nu än när slutspelet började, men det känns faktiskt inte så, säger Anders Persson till Handbollsligan.

Den första kvartsfinalen mellan AHK och YIF var otroligt dramatisk och avgjordes först i förlängning. Ystads IF stod som vinnare efter att Anders Persson vunnit målvaktsmatchen.

– Självklart var det lite nerv i det och Alingsås hade kanske lite press på sig att vinna första hemmamatchen. Det är trots allt hemmafördelen man kämpar om hela säsongen. Sedan var det ändå förlängning och vi vann med en boll, det kunde slutat hur som helst. Vi hade lite flyt där i slutet, säger han till Handbollsligan.

Ikväll väntar den andra kvartsfinalen, en match där Persson hoppas på mycket folk i arenan.

– Jag hoppas det kommer mycket folk och tittar också, tycker det varit lite dåligt intresse överlag här i kvartsfinalerna, säger han till Handbollsligan.

LÄNK

Kvällens match startar 19:30 och sänds på Sportkanalen och C More.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here