Adam Norman korsbandsskadad – har spelat färdigt för säsongen

Adam Norman. Foto: Maxim Thoré/Bildbyrån.

Adam Norman fick avbryta höstens sista match med ett skadat högerknä. Nu står det klart att Hammarbys 19-åring missar resten av spelåret och får inrikta sig på operation och rehab, meddelar klubben på sin hemsida.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Vänsternians tredje elitsäsong såg ut att bli den bästa hittills med nytt målrekord och betydligt mer ansvar än tidigare.

Ett ögonblicks verk till korsbandsskadan i bortamatchen mot Alingsås ändrade förutsättningarna och håller honom borta från spel åtminstone våren ut.

Norman får göra sin knäoperation inom kort. Även Bajenkollegan Johan Nilssons ingrepp efter avslitet korsband väntar i januari.

– Det är väldigt tråkigt för Adam så klart och nu ska vi se till att hjälpa honom på bästa sätt. Det är svårt att svara på varför vi har fått flera av de här skadorna i truppen den här säsongen, jag har faktiskt aldrig varit med om något liknande tidigare. Vi gör allt vi kan och ändrar lite i upplägget så att vi undviker fler skador, säger Hammarbys sjukgymnast Anne Hopfgarten till klubbens hemsida.

Länk: Adam Norman missar resten av säsongen

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here