Johansson, Obling och Felber årets vinnare av Guldpipan

Sävehofs målvakt Bertram Obling är en av dem som sprider god stämning. Foto: Christian Örnberg / BILDBYRÅN.

Elitdomarföreningen delar ut årets Guldpipa till spelare och tränare som utmärkt sig för sin sportslighet och sitt goda uppträdande. Toni Johansson, Bertram Obling och Melanie Felber vinner den fina utmärkelsen för säsongen 2020/21.

Guldpipan delas ut till ”en spelare/ledare som under säsongen varit ett föredöme i sitt uppträdande både på och utanför handbollsplanen. Genom sitt uppträdande skapar de en bra atmosfär på plan och förutsättningar för bra samarbete med domarna i samband med match”, skriver Elitdomarföreningen i ett pressmeddelande.

På spelarsidan är det två danskar, Sävehofs Bertram Obling och Skaras Melanie Felber, som vinner utmärkelsen. På ledarsidan går priset till Toni Johansson, som dessutom nyligen belönades med förbundskaptensjobb för pojkar födda 06 och 07.

Årets Guldpipa för tränare/ledare har tilldelats:

Toni Johansson, OV Helsingborg HK

Årets Guldpipa för herrspelare har tilldelats:

Bertram Obling, IK Sävehof

Årets Guldpipa för damspelare har tilldelats:

Melanie Felber, Skara HF

Elitdomarföreningen i handboll är en kamratförening med 27 medlemmar som i över 35 år delat ut årets Guldpipa till en damspelare, en herrspelare och en tränare/ledare. Juryn består av samtliga medlemmar i föreningen och vinnarna utses under föreningens årsmöte.