Skyttekungen Jakob Fager lämnar Skånela för Anderstorp

Jakob Fager. Foto: Skånela IF

Den gångna säsongen vann Jakob Fager skytteligan i Division 1 Norra med sitt HF SIF. Nu lämnar han Skånelas förening för att nästa säsong spela med Anderstorp i Division 1, rapporterar Skånela på sin hemsida.

Anderstorp får förstärkning på niometer i Jakob Fager till nästa säsong, då laget spelar i Division 1 efter att ha kommit näst sist i årets Allsvenskan. Skyttekungen Fager, född 2001, smällde in hela 164 mål den gångna säsongen för sitt HF SIF i Division 1 Norra.

Nu väljer alltså spelaren och Skånela att gå skilda vägar till nästa säsong, det meddelar klubben på sin hemsida.

”Efter en god dialog mellan alla parter har Skånela IF beslutat att detta är det bästa för Jacobs utveckling. I Anderstorp får han en större roll och en möjlighet att ta ansvar på ett sätt som vi inte kan erbjuda i dagsläget. Jacob har gjort det bra offensivt i div 1 norra vilket ledde till en förstaplats i skytteligan. Vi hoppas att Jacob kan få en fin utväxling i de delar av spelet som han främst behöver utveckla i Anderstorp. Vi kommer följa Jacob i Anderstorp och vi hoppas våra vägar möts framöver.”, går att läsa på hemsidan.