Landin späder på ryktena: ”Jag vill testa någonting nytt”

Magnus Landin Jacobsen. Foto: Lars Elkjær/KIF Kolding København - www.kif.dk

Magnus Landin Jacobsen är ett nutidsnamn och ett framtidsnamn. Nu spelar han i danska Kolding, framtiden ryktas bli svartvit.

ANNONS

KIF Kolding Köpenhamn valde inte att släppa 22-årige Landin till THW Kiel i somras, trots att stjärnan bara hade ett år kvar på kontraktet. Anledningen var att man redan tappat flera spelare och vill behålla ett något så pass slagkraftigt lag. Den inställda flytten skapade irritation hos 22-åringen, men som ändå påpekade att han var nöjd i Köpenhamn.

Nu har dansken fortfarande inte skrivit på något nytt kontrakt och ryktena om Kiel-flytt tar fart igen efter en intervju med danska TV2. I Kiel finns även Magnus storebror Niklas Landin i mål. Magnus själv väljer den klassiska ”ingen kommentar” på frågan om han ska vidare till Kiel efter sommaren. Han öppnar dock upp för en flytt.

– Mitt kontrakt med Kolding går ut i sommar och jag är ganska övertygad om att jag vill testa någonting nytt, säger Landin till danska TV2.

 

ANNONS
Annonslänk: Följ världens bästa klubblag och deras guldjakt i Champions League, Bundesliga och Tyska Cupen med Viaplay Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here