TV-onsdag: Champions League, SHE och derby i Karlskrona

Kungälvs Mia Lagumdzija. Foto: Fredrik Aremyr / BILDBYRÅN.

I kväll gör SHE comeback efter EM-uppehållet. Kungälv möter Heid i ett bottenmöte som kan visa sig viktigt för överlevnad i serien. Tre fina matcher spelas i herrarnas Champions League och i Herrallsvenskan spelas derby mellan IFK Karlskrona och HF Karlskrona.

EM är över och nu är det dags för SHE att dra igång igen. Kvällens match är ett bottenmöte med derbykaraktär mellan elvan Kungälv och jumbon Heid. Kungälv, som överraskade den förra säsongen, har inte alls fått till det i år. Kanske kan de få en omstart efter uppehållet.

I Champions League spelas det tre matcher i kväll. Aalborg tar emot Nantes, Pick Szeged möter Celje och PSG spelar mot GOG.

I Karlskrona är det dags för derby. Herrallsvenskan IFK Karlskrona tar emot HF Karlskrona i hallen som de båda delar. IFK kämpar runt nedflyttningsstrecken och HF är obesegrade. Lagen har, enligt Sydöstran, inte mötts sedan 1 februari 2009. Då hette HF Karlskrona Hästö och de besegrade IFK Karlskrona med hela 54–27. Det spelas ytterligare en match i serien. HK Varberg, som börjar tappa i toppstriden, tar emot Rimbo.

Tablån 23 november

SHE
(19:00) Kungälvs HK–BK Heid
Matchen sänds i C More
Champions League (h)
(18:45) Aalborg – Nantes
(18:45) Pick Szeged – Celje
(20:45) PSG – GOG
Matcherna sänds i Viaplay
Herrallsvenskan
(19:00) IFK Karlskrona – HF Karlskrona
(19:00) HK Varberg – Rimbo HK Roslagen
Sänds i Solidsport