ÄNTLIGEN: Då beräknas Domagoj Duvnjak göra comeback

Domagoj Duvnjak, THW Kiel. Foto: Ingrid Anderson-Jensen, www.nordlyset-fotografie.com

Det går tungt för Kiel. Avsaknaden av deras härförare – Domagoj Duvnjak, är stor. Nu nås vi dock av positiva nyheter kring ”Dules” frånvaro då klubben i ett pressmeddelande uppger att kroaten beräknas vara tillbaka i spel i december.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Kräftgången för THW Kiel fortsätter. Det må vara hårda ord, men 9 förlorade poäng efter 12 omgångar och två segrar i Champions League på sju försök är en missräkning för den tyska storklubben. Den senaste förlusten i Champions League kom i söndags då gästande RK Celje från Slovenien vann med 26-29 i Kiels tidigare ointagliga hemmaborg Sparkassen Arena. Nu verkar det dock som att murarna har fallit och att vallgraven frusit till is.

Räddningen för Kiel kan dock vara nära. Världens bästa Domagoj Duvnjak, som varit borta från spel sedan april i år, kan enligt klubben göra comeback i december. Det var ett strulande knä som gäckade kroaten under stora delar av förra säsongen och i april lade han sig under kniven. I slutet av november ska Duvnjak genomgå några sista tester innan det slutgiltiga combackbeslutet tas.

12-28 januari 2018 spelas EM i Kroatien och vad vore inte mer lägligt än att 29-åringen får börja känna på lite matchflås redan i december och därmed komma stark till landslaget?

I samma pressmeddelande meddelas också att högernian Steffen Weinhold blir borta från spel i tre till fyra veckor på grund av en ljumsskada.

Källa: THW Kiel

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here