TV-söndag av internationellt snitt

Elin Hallagård när hon en gång i tiden spelade för Sävehof. Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån.

Handbollsligan har ledig helg och SHE har nyss spelat färdigt för hösten. Ändå finns mängder av möjligheter att lysa upp TV-apparater och skärmar under söndagen. Champions League, Bundesliga, Challenge Cup….

(13:00) Boden Handboll–ZRK Z´Dezele Celje
Boden hyser båda matcherna i dubbelmötet med slovenska Celje. Någon tydlig hemmafördel gick inte att utläsa av 27–27 i lördagsmatchen. Tvärtom tappade Boden greppet och tålamodet och gick i mål med en del misstag. Bara vinst, eller möjligen oavgjort och maximalt 26 insläppta mål, gäller för avancemang till nästa omgång i Challenge Cup. Kommer säsongens första seger i höstens sista match?
Matchen sänds direkt i SHE Play.

(13:30) GWD Minden–HSG Wetzlar
Idel svenska spelare lär finnas på planen i ett spännande mittenmöte i Bundesliga. Wetzlar med Emil Frend Öfors, Anton Lindskog och Olle Forsell Schefvert startar matchen som tolva. Åttan Minden har Andreas Cederholm, Dalibor Doder och Anton Månsson – den senare aktuell i ett samtal med Handbollskanalen om framtidstankar.
Matchen sänds direkt i Viaplay.

(13:45) Köpenhamn Håndbold–IK Sävehof
Resultatet och poängfördelningen betyder mindre. På planen i Bröndbyhallen finns ett antal landslagsspelare som vill få bästa möjliga besked med sig in i EM-förberedelserna. Sävehof får samtidigt slutbetyg i Champions League, blir det noll poäng på sex matcher eller räcker de sista krafterna till en meriterande bortaseger?
Matchen sänds direkt i TV3 Sport och Viaplay.

(17:00) Pick Szeged–Skjern HB
Jonas Källman trivs med förlängt kontrakt i Szeged. Det ungerska laget håller igång på två fronter, etta i den inhemska ligan och tvåa efter PSG bland Europas alla mästare. Skjern skulle gärna få in lite poäng efter läropengar och nederlag mot bland annat Flensburg och senast 26–29 mot just Szeged.
Matchen sänds direkt i Viaplay.

HK Live har det senaste, heltäckande utbudet av sända och strömmade handbollsmatcher.