Laura van der Heijden lämnar FTC – klar för Bietigheim

Laura van der Heijden. Foto: Petter Arvidson, Bildbyrån

Den nederländska landslagsspelaren Laura van der Heijden är klar för SG BBM Bietigheim, det meddelar den tyska klubben på sin hemsida.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Laura van der Heijden är en snabbfotad högernia som gillar att kliva i lucka utsida två och röra sig över stora ytor. En duktig spelare som spelat för VOC Amsterdam, VfL Oldenburg, Team Esbjerg och nu senast i ungerska FTC.

27-åringen har nu hittat en ny klubb från i sommar. Då skiftar hon till tyska mästarklubben SG BBM Bietigheim, meddelas på klubbens hemsida. Ett kontrakt är skrivet till 2020 och hon kommer konkurrera med Charris Rozemalen på positionen, även hon från Nederländerna.

Laura van der Heijden ersätter Susann Müller som i sommar lämnar klubben tillsammans med sin fru Nina (fd Wörz). Duon har varit avstängd från december och för ett par veckor sedan rapporterade klubben att de båda går från klubben i sommar, trots att Susann har kontrakt till 2019.

LÄNK: SG BBM Bietigheim gelingt Königstransfer

ANNONS
Annonslänk: Följ världens bästa klubblag och deras guldjakt i Champions League, Bundesliga och Tyska Cupen med Viaplay Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here