U17-EM: Sveriges beachherrar spelar semifinal – här ser du matchen

Victor Paldanius. Foto: Sasa Pahic Szabo / kolektiff / EHF

Efter rent hus i huvudrundan för Sveriges beachherrar i U17-EM väntar under söndagen en spännande semifinal mot Ukraina.

Sveriges U17-herrar är lika heta som den solgassade sanden i Bulgariska Varna där beach-EM går av stapeln. Efter gruppseger blev det rent hus i huvudrundan och nu återstår att se om de svenska beachherrarna kan göra det som det svenska fotbollslandslaget misslyckades med – att slå Ukraina.

För idag (söndag 11/7) klockan 11:00 visslar domarna igång semifinalen mellan just Sverige och Ukraina som faktiskt redan mötts en gång tidigare i mästerskapets gruppspel. Då blev det seger för Sverige, 2-0.

Sveriges Victor Paldanius (H43 Lund) är den som skiner starkast av alla i solen. 17-åringen toppar nämligen den totala poängligan med 107 poäng, tätt följd av Thijs Manni från Nederländerna med 104 poäng.

Sveriges semifinal ser du kostnadsfritt på EHFTV.com och på HK Live listar vi som vanligt all sommarhandboll som går att streama.

Den andra herrsemifinalen spelas mellan Spanien och Kroatien. Finalen spelas även den idag (söndag 11/7) klockan 18:00 och du ser även den på EHFTV.com.