Handbollskanalen bevakar Åhus Beachhandboll Festival – flygande reportrar på plats

Den 13-22 juli spelas Åhus Beachhandboll Festival som blivit en klassiker för många under sommaren. Över 1100 lag är anmälda till 2023 års upplaga så räkna med en härlig fest på stranden.

I vimlet kommer ni ha möjlighet att träffa Handbollskanalens reportrar då vi är på plats hela beachhandbollsveckan. Vi har ett team bestående av flygande videoreportrar som ska fånga känslor, upplevelser och snacket på stranden. Dessutom kommer fotograf, redigerare och skrivande reportrar se till att bevakningen blir heltäckande och multimedial.

Vi kommer glädjande nog också återigen ha ett samarbete med Xenter Yrkeshögskola. Bland sina nio YH-utbildningar hittar vi bland annat den populära linjen Livesändningsspecialist som innebär att man sedan kan arbeta som bland annat sändningsproducent, kameraperson, grafikoperatör, redigerade och bildmixer. Handbollskanalen och Xenter har teamat upp till USM Finalspelet i Uppsala vid flera tillfällen med härlig energi som resultat.

Senaste nytt från Åhus-håll är att de erbjuder prova-på-rullstolshandboll och att spelschemat är släppt. Det finns alltså all anledning att surfa in på festivalens hemsida och läsa mer:

Åhus Beachhandboll Festival