Gratis speltips till flera matcher i Handbolls-VM 2021

Denna artikel är ett samarbete med Spelbloggare.se

Handbolls-VM 2021 ska äntligen till att avgöras i Egypten och för svensk del lever drömmen om att skrälla sig hela vägen till en mästerskapsmedalj. Om du gillar betting på handboll är samarbetspartnern Spelbloggare.se sajten för dig. Här får du gratis speltips på Handbolls-VM 2021 från starten den 13 januari hela vägen in i mål, när finalen spelas söndagen den 31 januari.

Det är ett speciellt mästerskap som nu ska till att avgöras på egyptisk mark, men efter att damernas Europamästerskap gick att genomföra i Danmark hoppas man nu kunna spela Handbolls-VM 2021 i Egypten utan större bekymmer. Men coronasituationen i världen ställer andra krav på både arrangörer och deltagande lag, spelare och ledare.

Sverige har hamnat i en tuff grupp med värdnationen Egypten, Tjeckien och Chile i den inledande gruppspelsfasen. På förhand gäller Sverige som en liten outsider till att kunna knipa en VM-medalj, men favoriterna är snarare Danmark, Norge, Spanien och Frankrike. Som vanligt är det europeiska storheter som gör upp om titeln.

Speltips, rekar och odds på Handbolls-VM

Spelbloggare.se kommer att bevaka hela Handbolls-VM noga, med start redan premiärdagen den 13 januari 2021. Några av landets främsta experter analyserar matcherna på förhand, hittar höga odds och rekar speltips inför matcherna. Det blir gratis speltips inför flera matcher under mästerskapet och inför alla Sveriges matcher.

På sajten kan du också hitta guiden till svenska bettingsidor med marknadens bästa bonusar. Dessutom tillhandahåller Spelbloggare.se gratis tjänster som oddsjämförelse, för att du ska hitta marknadens bästa odds innan du lägger dina bets på handbollen.

Sveriges spelschema i Handbolls-VM

Sverige öppnar mästerskapet med att spela i en tuff grupp, men har förhoppningar om att ta sig vidare till mellanrundan. Då kommer det att vänta ännu tuffare motståndare, varpå det svenska handbollslandslaget behöver en stark start för att ge sig själva förutsättningarna att gå långt.

14 januari: Sverige – Tjeckien
16 januari: Chile – Sverige
18 januari: Sverige – Egypten