Campsugen? FC Barcelona arrangerar en i kroatiska pärlan Split

Att tillbringa sommarlovet på någon handbollscamp blir mer och mer populärt. I samarbete med Handball International kan vi här presentera en spännande vecka i Kroatien.

Handball International, som bland annat frontas av Borko Ristovski, har skrivit avtal med FC Barcelonas utbildningsorganisation FCB Escola. De kommer tillsammans arrangera “FC Barcelona international handball camp 2018” i kroatiska kuststaden Split i sommar.

Den 28 juni till 3 juli blir det en intensiv vecka i Split där deltagarna förutom boende, mat och officiella kläder från FC Barcelona även får träning med både ledare och spelare från den spanska klubben. Hittills har både Valero Rivera och Cedric Sorhaindo hälsat deltagare välkomna så räkna med några stora profiler på plats.

De bjuder in både tjejer och killar i åldrarna 9 till 20 år som kommer delas upp i olika grupper och drillas under åtta träningstillfällen. Låter det intressant? Läs mer och se bilder på exempelvis de stugor där spelarna kommer bo på campens hemsida:

LÄNK: FC Barcelona international handball camp 2018

Mario Caljkusic är en av personerna bakom campen och har tidigare jobbat fram den populära ”International Handball Goalkeeper’s Camp Croatia”. Den har arrangerats under 8 år och nu tar de alltså ytterligare ett kliv i och med samarbetet med FC Barcelona. Ni kan läsa mer om målvaktscampen här:

LÄNK: International Handball Goalkeeper’s Camp Croatia

LÄNK: Facebook-sidan

Artikeln är ett samarbete mellan Handbollskanalen och Handball International.