Victor Grevstad klar för Amo HK

Amo HK 2018. Foto: Krister Andersson, Bildbyrån.

IFK Karlskronas högerskytt Victor Grevstad har skrivit på för Amo HK inför det kommande säsongen, meddelar klubben på sin hemsida under fredagen. 

Amo slutade på en fjärdeplats i säsongens allsvenska serie och lyckades knipa den sista kvalplatsen när de slog både Hammarby och Aranäs i grundseriens sista omgångar. Något kval blir det ju dock, som känt, inte för något utav lagen och klubben kommer alltså fortsätta i allsvenskan även nästkommande säsong. En del nyheter i truppen har dock presenterats de senaste veckorna, och idag var det Victor Grevstads tur att presenteras som tillskott i Amo inför säsongen 2020/21.

Grevstad, som alltså spelade för IFK Karlskrona i Division 1 Södra under året säsong, var med sina 96 mål den högernia som levererade flest mål i divisionen – och nu är han alltså klar för spel med Amo i Allsvenskan.

– Min målsättning med spel i Amo HK är att få känna på spel på en högre nivå och givetvis att vinna så mycket så möjligt, säger Victor Grevstad själv till klubbens hemsida.

Länk: Amo HK välkomnar Victor Grevstad!