VästeråsIrsta värvar talang

VästeråsIrsta HF har gjort klart med ett spännande nyförvärv – talangen Anton Lindblom har skrivit på för klubben, det skriver VästeråsIrsta på sin hemsida.

– Jag har spelat handboll sedan jag var fem år och det har alltid varit i Enköping. Jag kände att jag behövde ett miljöombyte och när VästeråsIrsta hörde av sig så kändes det som ett bra alternativ, säger Anton Lindblom till hemsidan.

VästeråsIrsta har något bra på gång – laget förlorade inte en match under säsongen
i division 1 och kan se fram emot spel i Allsvenskan kommande säsong. Nu har klubben dessutom gjort klart med Anton Lindblom, en intressant spelare från Enköpings HF.

VästeråsIrstas sportchef Andreas Bamberg säger så här om nyförvärvet:

– Anton Lindblom är en av regionens stora talanger och jag är väldigt stolt över att han väljer VästeråsIrsta bland flera andra klubbar som också visat intresse. Anton som kommer från Enköpings HF gjorde redan under föregående säsong, som sistaårsjunior, en väldigt bra säsong i Div1 Norra. Han slutade topp 5 i skytteligan och var en stark bidragande anledning till att Enköping gjorde en så stark säsong som de gjorde. Anton är en M9/V9 med en bra känsla för målet, han har redan ett väl utvecklat skott och till det en bra blick för spelet. Det är något vi ska se till att nyttja i laget och med tid arbeta med att utveckla hans fysik och försvarsspel.

LÄNK: Anton Lindblom ansluter till VästeråsIrsta HF!