Vändningen kring Andreas Windahl – förlänger med AIK

AIK:s Andreas Windahl under handbollsmatchen i kvalet till Handbollsligan mellan Varberg och AIK den 16 april 2019 i Varberg. Foto: Krister Andersson / BILDBYRÅN

Andreas Windahl har placerats i Guif.
Nu står det dock klart att vänstersexan stannar i AIK.

– Jag är övertygad om att jag kommer trivas lika bra den här säsongen som tidigare, säger Windahl till AIK:s hemsida.

Handbollskanalen kunde för två månader sedan rapportera att Andreas Windahl, 19, följdes av Guif. Vänstersexan sågs som en potentiell ersättare till Fredrik Gustavsson, 24, som flyttat till KIF Kolding.

Det blir dock ingen flytt till Eskilstuna för Windahl.

På sin hemsida har AIK gått ut med att 19-åringen förlängt sitt kontrakt och blir klubben trogen även den kommande säsongen.

– Inför säsongen känns det mycket bra. Även om det är många nya ansikten så är vi flera som har mötts eller spelat ihop förr. Jag är övertygad om att jag kommer trivas lika bra den här säsongen som tidigare. Träningsmängden- och kvaliteten har ökat markant de senaste månaderna och jag tycker kroppen har svarat bra. Harmoni i och omkring laget ger ett lugn även om idén med att servera surströmming till lunch måste ha kommit från någon med dåligt lukt- och smaksinne, säger Andreas Windahl skämtsamt till AIK:s hemsida.

Förra säsongen stod 19-åringen för 23 mål för AIK i Handbollsligan.

LÄNK: På vänsterkanten.. Windahl förlänger