Skånelas Marcus Nilsson slutar med handbollen

Marcus Nilsson. Foto: Bosse Andersson

Efter flera år med knäproblem har Skånelas målvakt Marcus Nilsson nu bestämt sig för att helt lägga av med handbollen, det berättar han för BaraHandboll.

ANNONS

– Efter att varit på röntgen för ett par veckor sedan utan att ännu fått det slutgiltiga svaret, kunde läkarna på plats konstatera att det såg inte alls bra ut i knäet. Risken för att samma skador ska komma tillbaka är så stor att jag nu väljer att lägga av med handbollen, säger han till sajten.

Marcus Nilsson har varit en av Skånelas viktigaste spelare under de två säsongerna han har varit i klubben och dessutom blivit en publikfavorit. Men nu är det alltså slutspelat.

– Jag meddelade då Skånela läget och sa åt dem att värva in en ny målvakt. Det känns oerhört tungt just nu och värre kommer det att bli när grabbarna springer in för match i höst och man själv kommer att sitta på läktaren. Man älskar ju matcherna och att vara en del av laget, säger han till BaraHandboll.

Målvakten kommer att jobba vidare i klubben på något sätt.

– Jag kommer att fortsätta inom Skånela och handbollen som jag brinner för. Just nu diskuterar vi om att försöka hitta en lösning inom Skånela. I framtiden skulle jag kunna tänka mig att jobba som målvaktstränare, det är något jag faktisk tänkt på, säger han till BaraHandboll.

LÄNK: Marcus Nilsson tvingas lägga av med handbollen

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here