RYKTE: Karl-Johan Lång tar över Amo HK

Karl-Johan Lång. Foto: Claus Meyer

Idag lämnade Jesper Svensson tränarsysslan i Amo HK. Ersättaren ryktas vara på ingång: Karl-Johan Lång.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Med buller och bång fick Jesper Svensson idag sparken från tränarjobbet i Amo HK. En tränare som skippade de sedvanliga klyschorna och istället sade att ”hade jag haft champagne hemma så hade jag korkat upp den i rent glädjerus”.

Enligt spelartruppen med talesman Daniel Steen, som uttalat sig i Barometern, var det inte heller något problem med Svensson utan ett beslut från klubbens ledning.

– Jag tycker att det har fungerat bra, det har varit bra träningar. Vi i spelargruppen har haft det bra. Men det här ligger hos högre makter. Kan inte tränaren och ledningen samarbeta är det omöjligt, säger han till Barometern.

Enligt uppgifter till Handbollskanalen kan nu Svenssons ersättare vara på ingång. Då det inte råder inflation på elittränare i den sydöstra delen av landet är det heller ingen skräll att namnet seglat upp: Karl-Johan Lång.

34-åringen fick förra veckan lämna tränarposten i HIF Karlskrona, ett jobb som togs över av Sebastian Seifert. Nu uppges den gamle niometaren alltså ta över Amo, om ryktena stämmer. Han tog över i Karlskrona efter Ulf Schefvert och har TS3 samt Master Coach-utbildning.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here