Robert Mjörnander återvänder till LIF Lindesberg

Foto: Jörgen Jarnberger/Bildbyrån.

Ett år i Uddevalla fick räcka. Robert Mjörnander är sedan en tid tillbaka hos LIF Lindesberg, skriver klubben på sin hemsida. Tanken är att keepern ska ta upp tråden och konkurrera om speltid i Allsvenskan.

Ludvika HF är moderklubb för 20-åringen som kan räkna Lindesberg som sitt andra hem. Mjönander kom åtminstone till Västmanland för gymnasiestudier, blandat med förkovran inom handbollen för några år sedan.

Med utbildningen klar valde Mjörnander GF Kroppskultur förra säsongen. Nu finns han åter i det orangea laget och har fullt upp med försäsongsträningen.

– Robert har gjort ett nyttigt år i Kropps med spel i div 1 södra och är beredd att på allvar göra jobbet för att kämpa om speltid i Allsvenskan. En vinnarskalle som vi vet har potential och med god konkurrens med sina kollegor och hårt jobb kan bli en målvakt som vaktar vår bur i Allsvenskan framåt, skriver Lindesbergs sportgrupp på klubbens hemsida.

Ludvig Mattsson, Marcus Mattsson och Isac Listh Forsström är övriga namn i målvaktsleken för Lindesberg inför den kommande säsongen.

Länk: Robert Mjörnander orange igen