Rimbo värvar vidare – Lynx Beverskog anländer från Uppsala

Lynx Beverskog klar för Rimbo HK. Foto: Rimbo HK

Den allsvenska klubben Rimbo håller på att rusta inför nästa säsong. Senast i ledet av spelarvärvningar är ett av handboll-Sveriges coolaste namn – Lynx Beverskog. 18-åringen hämtas in från Uppsala HK.

ANNONS

Den unga vänsterkanten gjorde sin blott andra A-lagssäsong i år för Uppsala HK, dit han kom från Skånela. Ändå gjorde talangen 66 mål för klubben i Division 1. Nästa säsong kommer Lynx att göra sina mål för de grönklädda i Rimbo HK, det meddelar klubben på sin hemsida.

Rimbo slutade nia den gångna säsongen i Allsvenskan efter en stark avslutning. Laget som var uppe i Elitserien för några år sedan och är starkt förknippade med familjen Tollbring har varit flitiga på spelarmarknaden hittills i sommar.

Tidigare har klubben hämtat hem mittsexan Martin Pettersson och målvakten Fredrik Norstedt från Ceres i Division 2. Och nu har man alltså hämtat in utvecklingspotential, snabbhet och målfarlighet i Lynx Beverskog.

– Han var här och provtränade redan föregående år men har nu ytterligare fått erfarenhet från seniorhandboll via Uppsala. Vi hoppas kunna mata honom med långa bollar så att motståndet får det jobbigt, säger Rimbos tränare Dick Tollbring på hemsidan.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here