Oscar Paulin fortsätter i Vinslöv

Oscar Paulin. Bild: Vinslövs HK.

Vinslöv spelade sig igenom Division 1 på ett överlägset sett – och har nu börjat färdigställa truppen inför den Allsvenska satsningen som startar i höst. En av spelarna som valt att fortsätta satsningen med klubben är Oscar Paulin, som efter ett par år i IFK Kristianstads division 1-lag återvänt hem till Vinslöv, meddelar klubben på sin hemsida

Mittsexan, och framförallt försvarsspelaren, Oscar Paulin har alltså valt att fortsätta i moderklubben Vinslöv för att bidra till spelet i Allsvenskan till hösten. Klubben presenterade nyheten på sin hemsida under fredagen.

– Oscar är en viktig spelare för oss inte bara för sitt fina försvarsspel utan också för hur han representerar laget vid sidan om. Han är en stor förebild för Vinslövs ungdomar i sitt dagliga jobb på Söderparksskolan, säger Michael Holmström, ansvarig för VHK:s herrar, till klubbens hemsida.

Sedan tidigare har Vinslöv gjort klart med nyheterna Ludwig Rosenberg, Hugo Svensson, Hampus Henningsson och Linus Eriksson inför den kommande säsongen. De har dessutom förlängt med Simon Bengtsson, Wiktor Rundqvist, Christian Cosmo, Armin Kaltak, Adrian Hesselkrans.

Länk: Vinslövssonen Oscar Paulin följer med VHK till Allsvenskan