Officiellt: Daniel Steen stannar i Amo HK

Amos Daniel Steen. Foto: Krister Andersson / Bildbyrån

Amo HK fortsätter att leverera angenäma nyheter till klubbens supportrar. Nu har nyckelspelaren Daniel Steen säkrats upp med ett nytt tvåårskontrakt, det skriver Amo HK i ett pressmeddelande.

Amo HK säkrade under säsongen en kvalplats till Handbollsligan, men då säsongen avbröts blir det en ny säsong i Allsvenskan för Andreas Stockenberg och hans lag. Klubben har redan gjort klart med några fina nyförvärv – nu har Amo och Daniel Steen kommit överens om ett nytt tvåårskontrakt.

Så här skriver Amo i pressmeddelandet:

”Precis som vanligt har andra klubbar, på flera nivåer, visat intresse för spelaren som troligen varit allsvenskans absoluta MVP i stort sett senaste decenniet. Med sitt driv, spelförståelse, målfarlighet och mångåriga rutin är hans signatur på ett avtal som många klubbar efterfrågat. Nu har Amo HK fått den. Igen. Och återigen står det klart att Steen är föreningen trogen ytterligare minst två säsonger till! Steen har blivit Amo HK personifierad och är mycket uppskattad i föreningen på och utanför handbollsplanen. Han har gjort över tusen mål i Amo-tröjan, ett rekord som troligen aldrig kommer passeras av någon annan.”