Ny tränarstab utsedd till Kärras herrar

Foto: Kärra HF

Kärra HF:s herrar är klara för Allsvenskan nästa säsong. Och nu har klubben även gjort klart med vilka som ska träna truppen i den näst högsta serien. Det blir en trio bestående av comebackande Per-Anders Lindfeldt som huvudtränare och Charlie Röxner och Tony Carlsson som assisterande, meddelar Kärra på sin hemsida.

Kärra tog sig upp till Allsvenskan till den kommande säsongen på det mest nagelbitande sättet inom handboll – målskillnad.

Då var det Björn Marsch som styrde skutan från tränarbänken men han kommer inte att träna klubben nästa år. Därför kommer nya ansikten in i ledarstaben.

Och det blir alltså inte bara en, eller två, utan tre nya tränare på bänken för den nyuppflyttade Hisingeklubben nästa år. Per-Anders Lindfeldt är tillbaka som huvudtränare för Kärra för tredje gången i ordningen.

Till de gulsvarta följer även Tony Carlsson, som tränade i duo tillsammans med Lindfeldt i Torslanda och tog upp laget till Allsvenskan.

Tillkommer gör även den yngre Charlie Röxner som, vilket klubben skriver på sin hemsida, ”får två bra ledstjärnor som kommer få honom att utvecklas ännu mer.”

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here