Lindberg har jagats av större klubbar – stannar i Skånela

Foto: Christoffer Borg Mattisson, Bildbyrån.

Simon Lindberg är en av de mest spännande spelarna i Allsvenskan och har en fin säsong bakom sig i Skånela IF. Det har givetvis skapat intresse hos klubbar
i Handbollsligan, men nu skriver Skånela på klubbens hemsida att Lindberg har skrivit på ett nytt kontrakt.

– Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong och jag tror att vi kommer att ha en bredare och tyngre trupp och att vi får till ett bra lag som definitivt kan vara med och utmana om topplaceringarna i Allsvenskan och målet måste vara att vi ska ta oss uppåt i seriesystemet, säger Simon Lindberg till hemsidan.

Lindberg, med meriter från ungdomslandslag, är en egen produkt i Skånela IF och kommer alltså att fortsätta sin satsning där. Klubben skulle egentligen ha kvalat till Handbollsligan i år men med coronavirusets spridning blir det istället spel i Allsvenskan även nästa säsong.

– Att Simon väljer att stanna i sin moderklubb blir jag självklart mycket glad för. Att han väljer att vara kvar trots en drös med andra anbud sänder också signaler att vi har en bra verksamhet som är stimulerande att utvecklas i. I och med att Simon blir kvar hos oss kan vi fortsätta bygga långsiktigt mot förhoppningsvis högre höjder, säger Skånelas tränare Jimmy Karlsson till hemsidan.

LÄNK: Simon Lindberg skriver nytt kontrakt med Skånela IF