LIF Lindesberg värvar från Handbollsligan

LIF Lindesberg fortsätter lagbygget

Lagbyggen inför nästa säsong pågår runt om i handbollssverige, och Lindesberg är inget undantag. I tisdags presenterades Filip Ottosson från HIF Karlskrona som ny högerkant för Bergslagsklubben.   

ANNONS

Efter en misslyckad säsong där man precis lyckades undvika negativt kval har nu Lindesberg börjat pussla ihop en trupp som ska klättra i tabellen nästa år. Den nya förstärkningen är alltså den 28-åriga högersexan Filip Ottosson som närmast kommer från spel i Handbollsligan med HIF Karlskrona. Han är klubbens andra värvning från Handbollsligan inför nästa säsong. Klubbchefen Ricky Nordahl är nöjd med värvningen.

– Filip kommer in i det unga LIF-laget med både rutin och entusiasm.  Tillsammans med unge Martin Boija har vi nu ett starkt par på högersex och goda förutsättningar att spela en snabb kontringshandboll, säger klubbchefen Ricky Nordahl till klubbens hemsida.

I och med den nya värvningen gör klubbchefen Ricky Nordahl inga hemligheter av vilka målsättningar han har satt upp för LIF Lindesberg inför nästa säsong.

– Filip har varit med och kvalat Västerås upp till Elitserien och HIF Karlskrona kvar i Handbollsligan. Det är erfarenheter som vi hoppas ha glädje av våren 2019, säger han till klubbens hemsida.

 

 

 

 

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here