Klart: Yosef Rahali stannar i Skånela IF

Yosef Rahali. Foto: Bo Andersson

Yosef Rahali och Skånela IF har kommit överens om ett nytt kontrakt, det skriver den allsvenska klubben på sin hemsida. Kontraktet innebär att Rahali blir klubben trogen i ytterligare två år.

Rahali har varit en av Allsvenskans bästa högersexor de senaste säsongerna, inte bara för sin offensiv, utan även för sitt spel i defensiven. Kantspelaren är dessutom något av en kulturbärare i klubben, dit han kom redan som A-pojk.

Årets säsong har varit en jobbig sådan för Rahali. Först en hälseneskada som hängde i från förra säsongen, sedan ett avdraget ledband i tummen endast sju matcher efter sin comeback. Det hindrar inte Skånela från att satsa vidare på honom.

Jag är mycket glad att Yosef blir kvar hos oss. Att Yosef är superviktigt för oss är ingen överdrift. Dynamiken vi har med Yosef som högertvåa är väl inarbetad och effektiv. Yosef har också dragit på sig en hel del rutin och erfarenhet. Jag vet vad jag får med Yosef och det känns mycket tryggt. Jag hoppas han nu får vara frisk och skadefri så han får lite kontinuerlig träning och får han det kan han ta ytterligare kliv i sin utveckling och bli ännu bättre, säger Skånelas tränare Jimmy Karlsson till hemsidan.

LÄNK: Yosef Rahali skriver nytt kontrakt med Skånela IF

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here