Klart: Tre nya år i HK Varberg för Hasse Karlsson

Hasse Karlsson. Foto: Mathias Bergeld, Bildbyrån

Hasse Karlsson har skrivit på ett nytt kontrakt med HK Varberg. Det nya kontraktet innebär att tränaren blir Varberg trogen de kommande tre åren, det skriver klubben i ett pressmeddelande.

ANNONS

– Hasse har på ett förtjänstfullt sätt utvecklat klubbens representations och elitlag tillsammans med sin ledarstab, sedan han tillträdde som huvudtränare, till tydliga förebilder för ungdomsverksamheten. Hasse och ledarstaben har tagit oss till på toppen av Allsvenskan och avslutade säsongen med ett starkt kval som drog fulla hus i elitlagets nya hemmaarena, Sparbankshallen. Hasse har varit och är en av de viktigaste kuggarna i vår organisation, nu med ett starkt team klart de närmsta dagarna för nästa säsongs fight för en plats i Ligan. En viktig pusselbit för oss är att Hasse även sköter en stor del av sponsringen och föreläser för olika företag. Hasses utveckling sedan han kom till oss från Drott och började som spelande tränare, har hela tiden pekat uppåt. Vi är övertygade om att Hasse kan ta ytterligare steg i sin och klubbens utveckling, vi är glada att han förlänger sin satsning i HKV som tränare, säger HK Varbergs sportansvarige Kent Carlsson och ordförande Peter Ideböhn i pressmeddelandet.

Hasse Karlsson har varit med och utvecklat HK Varberg till ett topplag i Allsvenskan som är uppe och nosar på spel i Handbollsligan.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here