Klart: Halvarsson & Nilsson stannar i Hammarby

Johan Nilsson. Foto: Claus Meyer

Hammarby Handboll ser ut att få ett starkt lag i Allsvenskan kommande säsong. Nu skriver klubben i ett pressmeddelande att såväl Andreas Halvarsson som Johan Nilsson har bestämt sig för att stanna.

– Jag vill vara med och ta upp Hammarby till eliten igen där vi hör hemma, säger Andreas Halvarsson i pressmeddelandet.

Hammarby har verkligen inte legat på latsidan sedan klubben trillade ur Handbollsligan. Magnus Grahn och Kalle Matsson är tillbaka i klubben och sedan dess har både nyförvärv och kontraktsförnyelser trillat in på löpande band. Nu även Andreas Halvarsson.

 Jag har stora förhoppningar på kommande säsong då de flesta valt att stanna i klubben samt många spännande nytillskott som vi alla valt att vara med på den här resan. Jag tycker vi har en bra trupp och tror vi kommer vara i toppen av Allsvenskan och kriga, säger Halvarsson.

Bajen meddelar dessutom att Johan Nilsson stannar i klubben.

– Eftersom jag kommer tillbaka efter en tuff säsong med min skada så kändes Bajen rätt ställe att komma tillbaka i. Sen spelar Anne (Hopfgarten, sjukgymnast) en stor roll i mitt val då hon verkligen ställer upp i vått och torrt för att hjälpa mig att komma tillbaka så snabbt som möjligt, säger Nilsson i pressmeddelandet.

Johan Nilsson får betraktas som en riktig trotjänare i Hammarby och givetvis är sportchef Matsson nöjd över att högersexan stannar.

– Han jobbar för att komma tillbaka i full form och visa all kvalitet som han besitter. Kommer precis som Hammarby göra en nystart, både han och laget kommer komma tillbaka starkare. Johan har gjort mängder av bra matcher och mål och jag är glad att vi får se ännu mer av den varan, säger han.