Klart: Daniel Lindgren stannar i HK Varberg

Daniel Lindgren, HK Varberg. Foto: HK Varberg

Daniel Lindgren är fortfarande en försvarsspelare av rang och en av HK Varbergs nyckelspelare. När laget nu satsar vidare mot Handbollsligan är så klart den kontraktsförnyelse man fått till med Lindgren otroligt viktig. Lindgren har skrivit på ett nytt ettårsavtal, det skriver klubben i ett pressmeddelande.

– Väldigt kul och bra att det har blivit klart med Danne. Att Danne känner att han vill fortsätta att satsa innebär också att han kommer att göra det till 100%. Danne är för mig och många andra en vinnarskalle utöver det vanliga. Men desto inte mindre viktigt, en väldigt sympatisk sådan. Danne är ett stort föredöme inom laget och föreningen. Håller hans kropp och motivation för det, så har han flera år kvar enligt mig. Kommande säsong där vi också får in några yngre förmågor kommer han också kunna bidra med viktig erfarenhet. Men hans egna spetskvalitéer är nog så viktiga för laget, säger HK Varbergs tränare Hasse Karlsson i pressmeddelandet.

Daniel Lindgren har varit en av Varbergs viktigaste spelare sedan han kom till klubben och en nyckelspelare i Varbergs jakt på spel i Handbollsligan.